REFERENSSIT

Terhi Määttä/ Elämäntapamuutos

 "2 vuodessa, - 85kg, Tommi on huikea valmentaja, hänen monipuoliset ja nousujohteiset ohjelmat motivoivat tekemään treenit aina. Hän on kannustava ja motivoiva koutsi!"Luka Penttinen / Maailmanmestari 2019 racketlon

Racketlonin maailmanlistan nro 5. "Tommi on saanut koneestani kaiken irti. Hänen tuella kilpaileminen on helpottunut ja olen oppinut menestymisen salat"

Riku Aalto / Impulssi valmennus Oy Ammattivalmentaja /Toimitusjohtaja

"Tommi on poikkeuksellisen monipuolinen ja osaava valmentaja, joka hanskaa sekä mailapelien lajivalmennuksen, eri lajien fyysisen valmennuksen sekä psyykkisen valmennuksen. Tommin erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kyky innostaa sekä tehdä harjoittelusta paitsi ammattimaista, myös hauskaa, tekee hänestä valmentajan, jota suosittelen sydämmellisesti" 

Emma Peuhkurinen / Ammattifutaaja Kups

"Valmentaja joka kuuntelee, perustelee, motivoi ja on erittäin kannustava"

Mikko Törmälehto / Valmentaja, yrittäjä ja psyykkinen valmentaja

"Tommilla on innostava ja ammattimainen ote valmentamiseen. Hän osaa motivoida ja ymmärtää myös psyykkisen valmennuksen merkityksen. Lisäksi Tommi on pedagogisesti erittäin taitava" 

Matti Impola / Euroopanmestari 2016

"Kannustava, iloinen, sosiaalinen. Perustelee miksi tehdään ja milloin tehdään"

Saku Ronkainen / Vapaaottelija

"Tommi tekee todella monipuolisia ja motivaatiota nostavia treenejä. Tommi ottaa hienosti huomioon erilajien vaatimukset. Huippukoutsi!"

Mirja Kanniainen 

"Tommin valmennuksessa 25v ja päivääkään en ole katunut. Päinvastoin :)"

Edelleen töissä ja 88v 


Joel Pennanen / Maailmanmestari 2019 racketlon

"Huikee koutsi! Oman alansa ehdotonta timanttia"