TOMMI LAINE

Mailapelien Pro sekä monipuolinen valmentaja

Olen työskennellyt 20 vuoden aikana hyvin monenlaisten liikuntaryhmien kanssa. Valmentajana eteeni on tullut monia haastavia tehtäviä ja korkealle asetettuja tavoitteita, jotka yhdessä valmennettavan kanssa on saavutettu. Näitä ovat olleet urheilijoiden tähtäimet lajinsa huipulle sekä elämäntapamuutokset, jotka ovat tuoneet valmennettavan elämään lisää aktiivisia ja terveitä vuosia. Erityisen paljon työssäni on antanut erityislasten ja nuorten kanssa toimiminen. Siellä oma onnistuminen ohjaajana mitataan ja palkitaan jokaisessa kohtaamisessa.

Valmentajana ja ohjaajana kuvailisin itseäni tavoitteellisena, sosiaalisena, kannustavana ja halukkaana oppimaan lisää. Haluan käyttää opiskelun ja kokemuksen kautta syntyneen tiedon asiakkaideni hyväksi, jotta he voisivat saavuttaa tavoitteitaan, edistää terveyttään ja hyvinvointiaan ja voida paremmin. Valmennuksessa on aina huomioitava, että ihminen on kokonaisuus ja harjoittelussa on pyrittävä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.

Jotta tavoitteiden saavuttaminen on mahdollista, on harjoittelun ja valmennuksen perusteet oltava tukevasti hallussa. Näitä perusteita mielestäni ovat harjoittelun suunnitelmallisuus, säännöllisyys, yksilöllisyys, nousujohteisuus sekä valmennettavan psyykkisten rajojen tunteminen.

Urheilijana ja liikkujana olen kunnianhimoinen ja tavoitteellinen. Liikunta on osa elämääni sekä työssä että vapaa-ajalla. Se on tapa toteuttaa itseäni ja unelmiani, tavata ystäviä ja tutustua uusiin ihmisiin sekä pysyä terveenä ja voida hyvin. Liikunta on elämäntapa.

Tommi Laine

Koulutus:
- Ammattivalmentaja (Lapin Urheiluopisto 2015)
- Psyykkinen valmentaja (Trainer4you 2018)
- Mailapeli pro
- Padelvalmentaja (Suomen Padelliitto) 
- Liikunnanohjaaja AMK (Lapin Urheiluopisto 2006)
- Liikunnanohjaaja (Kuortaneen Urheiluopisto 2002)
- Personal trainer (Trainer4you 2005)
- Ravintovalmentaja (Trainer4you 2006)
- NLPT-Trainer (True Hearts 2015)
- Tavoitevalmentaja (Huippumoodi 2017)
- Kestävyysvalmentaja (Huippumoodi 2018)
- Liikunta-alan opiskelijoiden kouluttaja (2010-)
- Työskennellyt liikunta-alalla koordinaattorina, ohjaajana ja valmentajana 20 vuotta
- Valmennettavien saavutuksia mm: MM-kulta, EM- kulta, lukuisia SM mitaleita

Oma urheilu-ura:

- Racketlonin nelinpelin maailmanlistan 10 (2021)
- Racketlonin kaksinkertainen Euroopanmestari (2015 ja 2017)
- Racketlonin nelinpelin GrandSlam mestaruus (2019)
- Mailapeleistä 33 SM-mitalia